Spinatsalat med fjerkrælever

Spinatsalat med fjerkrælever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.små spinatblade
125 g.champignon
1 spsk.citronsaft
2 skiverbacon
4 spsk.olie
250 g.fjerkrælever
1 løg
1 spsk.hakket persille
1 tsk.dijonsennep
3 spsk.rødvinseddike
 Salt
 peber
2 tsk.sukker
 
Opskrift:
Spinatblade skylles og drypper af. Champignoner skæres i tynde skiver og dryppes med citronsaft. Bacon skæres i tynde strimler. 2 spsk olie varmes på en pande. Heri ristes baconstrimler og lægges til afdrypning. Leveren skylles og steger i baconfedt 3 minutter på hver side. Løget pilles og hakkes fint og røres sammen med persille, sennep og eddike. Resten af olien røres i. Dressingen smages til med salt, peber og sukker. Lever skæres i skiver og anrettes med spinatblade og champignon i en skål. Dressingen hældes over og pyntes med baconstrimler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6508 gange,
og udskrevet 101 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu