Spinatsalat med bacon og croutoner

Spinatsalat med bacon og croutoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - KødSalat

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.frisk spinat
150 g.bacon i tern
 
 Croutoner:
4-6 skiverdaggammelt brød
75 g.smør
1-2 hvidløg
 
 Dressing:
1 tsk.dijonsennep
1 spsk.vineddike
3 spsk.olivenolie
 salt
 peber
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Vælg spæde, fine spinatblade, så behøver de ikke at plukkes fri for stilke. Skyl dem grundigt og slyng dem fri for vand. Brødet skæres i tern uden skorpe og ristes i smør på en pande sammen med de hele, pillede fed hvidløg. Rist bacontern sprøde på en tør pande. Lad brød og bacontern dryppe af på et stykke køkkenrulle. Rør sennep sammen med vineddike, olie og krydderier. Vend spinatbladene med dressing og anret med brød- og bacontern.





karakterer:
Opskriften er vist 14171 gange,
og udskrevet 243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu