Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spinatsalat med asparges og gulerødder

Spinatsalat med asparges og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 små nye gulerødder
20 grønne asparges
8 spsk.olivenolie
1 tsk.salt
4 skalotteløg
300 g.frisk spinat
 
 Tilbehør:
 brød
 


Opskrift:

Rens gulerødderne og kog dem i 2-3 min. Læg dem til afdrypning i en sigte. Skær de nederste 2 cm af aspargsene og kog dem i 1 min., hvorefter de afdryppes. Vend dem i lidt af olien og drys med salt. Hak skalotteløgene fint og læg dem i en skål sammen med resten af olien. Rens og skyl spinaten godt, så den er fri for jord. Tør spinatbladene. Varm olien i en gryde og svite løgene. Tilsæt spinatbladene og vend dem i løgene. Spinaten må ikke miste sin sprødhed. Anret spinaten på en tallerken. Til sidst skæres asparges og gulerødder i mindre stykker og fordeles over spinaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8766 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu