Fars med fyld (Stegeso)

Fars med fyld (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
500 g.hakket flæske- og kalvekød
1 løg
1 æg
2-3 spsk.rasp
 salt
 peber
2 hårdkogte æg
2 bayerske pølser
 
Opskrift:
Lav en fars af kød, hakket løg, æg, rasp og krydderier. Skær de hårdkogte æg og pølser småt ud og fordel det forsigtigt i farsen, der er lagt i stegesoen. Steg farsen i ca. 1 1/2 time ved 225 grd.

Serveres med grønsager.


karakterer:
Opskriften er vist 40108 gange,
og udskrevet 1185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu