Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skarp krydret fjerkræsalat med sommergrønt

Skarp krydret fjerkræsalat med sommergrønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SalatRet : Salat - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kyllingebryster uden skind og ben
2 peberfrugter i tynde strimler (2 - farver)
2 friske chili i meget tynde strimler (gerne 1 passila og 1 jalapeño chili)
 
1 rødløg i tynde skiver
 salt
 peber
2 finthakkede hvidløg
0.25 tsk.chilipulver
3 spsk.rødvinseddike
2 spsk.balsamico
5 spsk.olivenolie
250 g.cherrytomater gerne både rød og gul
75 g.sorte oliven i lage
40 friske basilikumblade
 
 Flutes
 
Opskrift:
Lad trækullet blive godt glødende på grillen. Pensl kyllingebrysterne med olie og læg dem på grillen. Steges ca. 4-5 minutter på hver side til de er helt gennemstegte og gyldenbrune på begge sider. Lægges på skærebrædt til afkøling ca. 20 min og skæres herefter i tynde strimler. Læg kødet i en skål sammen med peberfrugt, chili og løg og rør sammen. Smag til med salt og peber. Stilles et køligt sted. I lille skål røres hvidløg, chilipulver, rødvinseddike, balsamico og olivenolie sammen og smages til med salt og peber. Stilles koldt 15 minutter. Inden servering blandes kyllingesalaten med cherrytomater, oliven og basilikumblade. Servér med lune flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6092 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu