Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Septembersalat

Septembersalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1200 g.kylling
1 lille løg
1 laurbærblad
0.5 tsk.timian
0.5 dl.portvin
2 syrlige æbler
100 g.vindruer
1 lille salathoved
 
 Sauce:
1.5 dl.piskefløde
1 spsk.citronsaft
0.5 tsk.Colman sennepspulver
1 knsp.sukker
 salt
 


Opskrift:

Kom kyllingen i en gryde, så lille som muligt og tilsæt ½-3/4 l letsaltet vand, 1 løg i skiver, laurbærblad og timian. Kog kyllingen 50-55 min. Til den er mør. Afkøl kyllingen og pil kødet fra skind og ben. Hæld portvinen over og lad kødet trække 1 times tid. Skræl evt. æblerne og skær dem i tynde både. Halver vindruerne og tag kernerne ud. Anret kyllingekød, æbler og vindruer på skyllede salatblade. Pisk fløden halvstiv med citronsaft og sennepspulver og smag til med sukker og salt. Hæld saucen over salaten lige inden serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7061 gange,
og udskrevet 83 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu