Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salat med vilde ris og rosiner

Salat med vilde ris og rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Rissalater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Vilde ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.vilde ris
 evt.lidt hønsebouillon
75 g.gulerødder
20 g.valnødder
75 g.forårsløg
40 g.rosiner
 
 Citrondressing:
1 dl.citronsaft
1 dl.jomfruolivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skyl de vilde ris grundigt og hæld dem i dobbelt så meget kogende vand, som de selv fylder, gerne tilsat lidt hønsebouillon. Lad risene koge i ca. 45 minutter, men hold godt øje med, at de ikke koger for længe og bliver bløde og klistrede. De skal netop åbne sig uden at være for hårde. Skær gulerødderne i strimler, forårsløg i skiver og halver valnødderne. Bland ingredienserne til dressingen sammen og bland dem med ris, urter, nødder og rosiner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 15095 gange,
og udskrevet 306 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

LHK  -  0000-00-00 00:00:00
Kunne ikke få andet end en blanding af vilde ris og barboild ris. Frisk og anderledes