Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skorzonerrodssalat med chili

Skorzonerrodssalat med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Skorzonerrod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.skorzonerrødder
5 dl. mælk
7.5 dl.vand
1 citron Saft og skal herfra
 Rucola
 Chili efter behov
0.5 citron Saften herfra
 Groft salt
 peber
1 dl.olivenolie
 


Opskrift:

Rødderne skrælles, vaskes, skæres i mindre stykker (ca. 3 cm), og kommes efterhånden i lunkent vand tilsat eddike eller citronsaft. Så de ikke blive brune. Mælk, vand og salt bringes i kog, og rødderne tilsættes. De skal koge i ca. 15 minutter til de er møre. Blend chili, citronsaft med olivenolie til en dejlig chiliolie. Vend rucola og chiliolie sammen med rødderne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10990 gange,
og udskrevet 332 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu