Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salat med gedeost og ristet pebersalsa

Salat med gedeost og ristet pebersalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Ostesalater

Hovedingrediens : Oste - Gedeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 peberfrugter
6 spsk.olivenolie
2 tomater
1 rødløg
1 fedhvidløg
150 g.gedeost
1 tsk.tørret rosmarin
125 g.salat f.eks. feldsalat
30 g.pinjekerner
 balsamicoeddike
 
 Tilbehør:
 brød
 


Opskrift:

Halver peberfrugterne, fjern frøstole og pensl dem med lidt olie. Rist peberfrugterne i ovnen ved 200 grader i 15-20 min., vend dem med jævne mellemrum. Lad dem afkøle. Kom tomaterne i kogende vand til skindet løsner sig. Flå tomaterne og skær dem i mindre stykker. Hak løg og hvidløg fint. Varm resten af olien i en gryde, tilsæt løg og hvidløg og svits i ca. 2 min. Tilsæt tomaterne og svits yderligere i 2 min. Skær de ristede peberfrugter i strimler og tilsæt dem. Rør forsigtigt rundt og afkøl salsaen. Skær gedeosten i skiver og drys med rosmarin. Skyl salaten og fordel den på 4 tallerkener sammen med gedeosten. Fordel salsaen over salaten, dryp med balsamicoeddike og drys med pinjekerner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6784 gange,
og udskrevet 134 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu