evt. et lille bundt hakket persille. evt. et lille bundt hakket persille.
Dressing: Dressing:
0.5
citronsaft 0.5 citronsaft
5
spsk.
olivenolie 5 spsk. olivenolie
1
tsk.
dijonsennep 1 tsk. dijonsennep
2-3
spsk.
sukker 2-3 spsk. sukker
0.5
tsk.
salt 0.5 tsk. salt
friskkværnet sort peber friskkværnet sort peber
Opskrift:
Dressing:
Pres saften af en halv citron og kom den i et krus, kom olien, sennep og salt i og rør rundt til dressingen bliver tykkere (gør den ikke det, tilsættes mere olie). Smag til med sukker, salt og peber. Kom så meget sukker i, at dressingen ikke er sur.
Salat:
Snit iceberg og radicchio i strimler, halvér vindruerne og pil kernerne ud, knus valnødderne groft i hånden, skær agurken igennem på langs og skrab kernerne ud med en teske - skær så agurken i skiver, skær sukkerærteskuddene over i passende lænde. Hak evt. persille. Kom det hele i en skål og bland det godt sammen med dressingen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 20365 gange, og udskrevet 435 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider