Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salat med alt godt fra havet

Salat med alt godt fra havet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.blæksprutter evt. frosne
1.5 dl.hvidvin
1 tsk.salt
500 g.friske muslinger el. 1 ds
200 g.kartofler
2 bøftomater
1 gul peberfrugt
150 g.pillede rejer
6 kogte kæmperejer
1 salathovede
 
 Dressing:
1 spsk.dijonsennep
2 spsk.hvidvinseddike
1 lille chilipeber
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
6 spsk.jomfruolivenolie
 


Opskrift:

Kog blæksprutterne i vin tilsat lidt salt i 25 minutter. Tag dem op og skær dem i ringe. Skrub muslingerne godt med en stiv grøntsagsbørste under rindende koldt vand. Fjern "skægget" med en skarp kniv, og kassér muslinger, der har åbnet sig og ikke kan bringes til at lukke sig igen ved et rask slag mod køkkenbordet. Kog muslingerne ved stærk varme i ca. 5 minutter i den samme vin som blæksprutterne. Ryst gryden godt af og til. Kassér muslinger, som ikke har åbnet sig. Pil muslingerne ud af skallen. Kog kartoflerne og skær dem i terninger. Dyp tomaterne et øjeblik i kogende vand, flå dem, skrab kernerne ud og skær også dem i terninger. Skær peberfrugt og salat i strimler. Flæk kæmperejerne og fjern den sorte streng. Bland blæksprutter, muslinger, kartofler, tomater, peberfrugt, salat, rejer og kæmperejer i en skål. Bland 2 spsk af kogelagen med vineddike, fintsnittet chili, sennep, salt, peber og olie. Hæld dressingen over salaten og lad den trække en times tid i køleskabet inden serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9462 gange,
og udskrevet 119 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu