Salat af blå druer og valnødder
Hovedingrediens : Salat - Diverse salater / Salathoved Indsendt : |
|
|
Dressing:
Pres saften af en halv citron og kom den i et krus, kom olien, sennep og salt i og rør rundt til dressingen bliver tykkere (gør den ikke det, tilsættes mere olie). Smag til med sukker, salt og peber. Kom så meget sukker i, at dressingen ikke er sur.
Salat:
Snit iceberg og radicchio i strimler, halvér vindruerne og pil kernerne ud, knus valnødderne groft i hånden, skær agurken igennem på langs og skrab kernerne ud med en teske - skær så agurken i skiver, skær sukkerærteskuddene over i passende lænde. Hak evt. persille. Kom det hele i en skål og bland det godt sammen med dressingen.
Serveres som tilbehør til f.eks. Laksesteaks med hvidvins-basilikum sauce.
|
|
Opskriften er vist 11639 gange,
og udskrevet 367 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten Vindum - 2008-05-08 12:48:29 Denne salat er bare helt vidunderlig - frisk og lækker. Bare guf. Valnødderne kan skiftes ud med f.eks. ristede pinjekerner. Og lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne