Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salat af blå druer og valnødder

Salat af blå druer og valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Nøddesalater

Hovedingrediens : Salat - Diverse salater / Salathoved

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Salat:
0.33 hoved icebergsalat
0.66 hoved radicchio
150-200 g.blå druer
50 g.valnødder
0.5 bakkesukkerærteskud
0.5 agurk
1 lille bundt hakket persille.
 
 Dressing:
0.5 citronsaft
5 spsk.olivenolie
1 tsk.dijonsennep
2-3 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.friskkværnet sort peber
 


Opskrift:

Dressing: Pres saften af en halv citron og kom den i et krus, kom olien, sennep og salt i og rør rundt til dressingen bliver tykkere (gør den ikke det, tilsættes mere olie). Smag til med sukker, salt og peber. Kom så meget sukker i, at dressingen ikke er sur. Salat: Snit iceberg og radicchio i strimler, halvér vindruerne og pil kernerne ud, knus valnødderne groft i hånden, skær agurken igennem på langs og skrab kernerne ud med en teske - skær så agurken i skiver, skær sukkerærteskuddene over i passende lænde. Hak evt. persille. Kom det hele i en skål og bland det godt sammen med dressingen. Serveres som tilbehør til f.eks. Laksesteaks med hvidvins-basilikum sauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9965 gange,
og udskrevet 313 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten Vindum  -  2008-05-08 12:48:29
Denne salat er bare helt vidunderlig - frisk og lækker. Bare guf. Valnødderne kan skiftes ud med f.eks. ristede pinjekerner. Og lækkert.