Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget gåsesalat

Røget gåsesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Gås - Gæs - Diverse gås

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 spsk.olivenolie
100 g.bacon i tern
1 røget gåsebryst i strimler
4 cl.portvin
4 spsk.vineddike
500 g.frisk spinat
 


Opskrift:

Varm ½ spsk olien på en pande. Brun bacon gyldent. Kog panden af med portvin og eddike. Kog indtil væsken er halvt fordampet. I mellemtiden blandes spinat og resterende olie i en skål. Smag til med salt og peber. Hæld gåsebryst, bacon og spinat i og vend rundt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6995 gange,
og udskrevet 74 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu