Røget gåsesalat

Røget gåsesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Gås - Diverse gås

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 spsk.olivenolie
100 g.bacon i tern
1 røget gåsebryst i strimler
4 cl.portvin
4 spsk.vineddike
500 g.frisk spinat
 
Opskrift:
Varm ½ spsk olien på en pande. Brun bacon gyldent. Kog panden af med portvin og eddike. Kog indtil væsken er halvt fordampet. I mellemtiden blandes spinat og resterende olie i en skål. Smag til med salt og peber. Hæld gåsebryst, bacon og spinat i og vend rundt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7896 gange,
og udskrevet 101 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu