røget gåsebryst i strimler1 røget gåsebryst i strimler
4
cl.
portvin4 cl. portvin
4
spsk.
vineddike4 spsk. vineddike
500
g.
frisk spinat500 g. frisk spinat
Opskrift:
Varm ½ spsk olien på en pande. Brun bacon gyldent. Kog panden af med portvin og eddike. Kog indtil væsken er halvt fordampet. I mellemtiden blandes spinat og resterende olie i en skål. Smag til med salt og peber. Hæld gåsebryst, bacon og spinat i og vend rundt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7652 gange, og udskrevet 98 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider