Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rissalat med asparges

Rissalat med asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SalatRet : Salat - Rissalater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 dl.langkornede ris
1 tsk.olie
 salt
 peber
1 knsp.safran eller ½ tsk gurkemeje
2 skalotteløg
1 spsk.vineddike
5 spsk.olivenolie
5 grønne asparges
 
Opskrift:
Drys risen i 3 dl. kogende vand med 1 tsk. salt og safran eller gurkemeje. Skru ned til svag varme og kog 12 min. under tungt, tætsluttende låg. Sluk og lad risen stå i andre 12 min. Rør marinade af revet løg, vineddike, olie salt og peber. Rør marinaden i den varme ris og stil den til afkøling. Skyl friske asparges og skær eventuelle træge endestykker fra. Snir stænglerne og bland dem med den kolde ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15503 gange,
og udskrevet 288 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu