Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rævesovs

Rævesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Creme Fraiche

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
170 g.Dijonsennep
170 g.brun farin
1.5 dl.Creme fraiche 38%
5 g.tørrede dildspidser
1 spsk.salatolie
 
Opskrift:
Bland sennep, farin, salatolie og dildspidser i en gryde, der størrelsesmæssigt kan sættes ned i en større gryde. Dermed kan der laves et vandbad. Fyld så meget vand i den store gryde, at den midre ditto kan være deri uden vandet løber over. Vandet bringes i kog og der dæmpes for styrken, så det kun lige holdes i kog. Den lille gryde placeres deri og skal være der til alt farinen er smeltet. Afkøles og blandes med créme frâiche


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (26 stemmer)

Opskriften er vist 25903 gange,
og udskrevet 608 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu