Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ørredsalat

Ørredsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 dl.a-38 eller Acidophilus-tykmælk
1 spsk.mayonaise
 rigeligt friskkværnet sort peber
1 tsk.tørret dild
 lidt kryddereddike eller bearnaiseessens
1 ds.kogt laks eller ørred
 


Opskrift:

Hæld A38 eller Acidophilus-tykmælk til afdrypning i en kaffetragt med filter, og lad det stå 2-3 timer, indtil der kun er omkring halvdelen tilbage. Den væske, der drypper fra kasseres eller bruges i brødbagning. Tilsæt 1 spsk mayonnnaise. Smag den hvide masse til med peber, dild og kryddereddike eller bearnaiseessens. Pil fisken fri for skind og ben, og pluk den i stykker. Bland dressing og fisk.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 19205 gange,
og udskrevet 338 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Synderjyden!!  -  2008-08-28 16:12:26
den smager mega godt!!