Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret oksekødssalat

Marineret oksekødssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - KødSalat

Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump

Højtid: Skt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.okseklump
4 spsk.vand
3 spsk.citronsaft
2 spsk.citrongræs (kun den hvide del) finthakket.
1 spsk.fishsauce
1 løg fintskåret
2 spsk.frisk koriander hakket
1 spsk.frisk mynte hakket
2 agurker hakkede
0.5 kinakålhoved skåret i strimler
 


Opskrift:

Grillsteg bøffen 3 minutter på hver side eller indtil den er letstegt. Tag den af grillen, dæk den til og lad den hvile i 5 minutter. Skær bøffen ud i strimler på 5 mm med en skarp kniv. Opvarm vandet i en wok og kog oksekødet under låg i 2 minutter. Det må endelig ikke få for meget. Tag wokken af blusset og hæld kød og vand over i en skål. Tilsæt citronsaft, citrongræs, fiskesauce, løg, koriander og mynte til kødet og bland det godt. Dæk det til og stil det i køleskabet. Lad kødet marinere i 2 timer. Rør agurk i. Server oksekødssalaten på et underlag af strimlet kinakål, evt. pyntet med mynteblade. Kokkens notater: Tip: Man kan marinere kødet natten over og tilsætte agurk lige inden det serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15765 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Arne K  -  0000-00-00 00:00:00
kan det næsten betale sig at starte grillen op for det?