Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koldthævet brød med soltørrede tomater

Koldthævet brød med soltørrede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
15 g.gær
6 dl.koldt vand
100 g.grahamsmel
1 tsk.sukker
1 spsk.groft salt
850 g.hvedemel
50 g.soltørrede tomater
 


Opskrift:

Rør gær og vand sammen. Rør grahamsmel, sukker og salt i.

Tilsæt gradvis hvedemel, og ælt dejen smidig. Den må ikke være for tør. Lad dejen hæve koldt, tildækket med et viskestykke i mindst 8 timer. Sæt tomaterne i blød, mens dejen hæver.

Når dejen har hævet, hældes vandet væk fra tomaterne, der hakkes fint. Tilsæt tomaterne, og ælt dejen igen.

Form et brød, og lad det efterhæve i 1 time.

Rids brødet, og sæt det i ovnen. Indstil på 190 gram, og bag det i ca. 45 min.

Brødet kan også bages uden de soltørrede tomater.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14624 gange,
og udskrevet 444 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anne  -  0000-00-00 00:00:00
Brødet kaldes Tyrkisk Brød og er ideel til madpakken, hvor brødet skæres næsten igennem og kan fyldes med eks: Salat, tomat, agurk, kylling og bacon eller med æg, tomat, salat, agurk, eller med skinke, ost, salat, tamat, agurk, eller hvad man nu kan finde på