Skræl aspargeserne og skær dem i stykker af 3 cm. Tag hovederne fra og kog de øvrige stykker i suppen i 8 – 10 minutter. Tilsæt aspargeshovederne og kog videre i ca. 5 – 8 minutter.
Tag aspargesstykkerne op med en hulske.
Tilsæt bouillon og piskefløde til kogevandet og lad det koge op.
Rør blødgjort smør og mel sammen til en smørbolle. Pisk denne i den kogende suppe, og pisk til smørbollen er opløst. Kog suppen i 5 minutter.
Smag til med salt. Læg aspargesstykkerne tilbage i suppen – som nu ikke må koge.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(15 stemmer)
Opskriften er vist 43853 gange, og udskrevet 839 gange.
Energi:
KJ total 3107 (739 kcal)
KJ pr. Pers. 776 (184 kcal)
Vægt ialt 1145 gram
Vægt pr. Pers. 286 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 271 KJ (64 kcal) Protein 1.6 gram Fedt 5.0 gram Kulhydrat 4.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2007-07-04 16:00:20 Hvad kan man drikke til
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider