Aspargessuppe (Friske hvide asparges)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl aspargeserne og skær dem i stykker af 3 cm. Tag hovederne fra og kog de øvrige stykker i suppen i 8 – 10 minutter. Tilsæt aspargeshovederne og kog videre i ca. 5 – 8 minutter.
Tag aspargesstykkerne op med en hulske. Tilsæt bouillon og piskefløde til kogevandet og lad det koge op. Rør blødgjort smør og mel sammen til en smørbolle. Pisk denne i den kogende suppe, og pisk til smørbollen er opløst. Kog suppen i 5 minutter. Smag til med salt. Læg aspargesstykkerne tilbage i suppen – som nu ikke må koge. |
|
Opskriften er vist 47657 gange,
og udskrevet 872 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer - 2007-07-04 16:00:20 Hvad kan man drikke til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne