Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sejfilet med citron og tomat

Sejfilet med citron og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nick

Indsendt :





Ingredienser:
4 sejfileter
1 tomat
1 citron
2 tsk.smør
1 tsk.citronpeber
 salt
 peber
 


Opskrift:

Sejfileterne lægges hver på et dobbelt stykke staniol. Tomat og citron deles i fire og fordeles på fisken. Læg en ½ tsk. smør på hver Drys med citronpeber, salt og peber. Fold staniolen om fisken og grill det på grillen i ca. 15 min.

Tips:

I stedet for sejfileter, kan man bruge torsk. Retten kan også tilberedes i ovnen i et ovnfast fad til fisken nærmest "kan gå fra hinanden.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (62 stemmer)

Opskriften er vist 36288 gange,
og udskrevet 877 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kim  -  2010-06-04 02:16:05
Hvis den laves i ovnen i et fad, er det så ikke stadigvæk en god ide med staniol omkring?


Susan  -  2009-05-21 18:47:44
Rigtig lækker ret - overdriv gerne med tomaterne, de bliver rigtig lækre. Især hvis fisken tilberedes Weberen :)


Matte  -  2008-01-25 11:04:25
rigtig god ret. smager dejligt. Overdriv dog ikke med citronen


emma  -  0000-00-00 00:00:00
superlækker og let... Ikke så tung som en fed frankfurter!!!