Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krabbesalat i grapefrugtskaller

Krabbesalat i grapefrugtskaller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krabber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 grapefrugter
200 g.krabbekød
150 g.mayonaise
 salatblade
 brøndkarse
 


Opskrift:

Frugterne skylles, tørres og flækkes. Frugtkødet løsnes med en grapefrugtkniv fra skallen, også i bunden. Frugten skæres fra hinderne i hver trekant. Derefter kan alle hinderne fjernes på en gang, mens frugtkødet bliver liggende i skallen. Mayonnaisen røres blød med lidt krabbesuppe og kan krydres med karry, paprika og sød sennep. Krabbekødet tilsættes. Kort tid før serveringen fordeles krabbesalaten i skallerne. Et salatblad og en stilk brøndkarse stikkes i hver anretning.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (19 stemmer)

Opskriften er vist 13149 gange,
og udskrevet 230 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu