Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinesisk salatcocktail

Kinesisk salatcocktail, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :





Ingredienser:
8 store kinesiske svampe
50 g.bambusskud
50 g.vandkastanier
250 g.kyllingebryst
5 spsk.soyasauce
2 løg
100 g.champignon
2 gulerødder
3 spsk.sesamolie
200 g.rejer
3 spsk.sur sød sauce
1 spsk.citronsaft
 Kinakålblade
 


Opskrift:

Svampene dækkes med vand og bringes i kog og stilles til afkøling i kogevandet. Bambusskud og vandkastanjer bruses over med koldt vand og skæres i fine strimler. Kødet skæres i 1 cm brede strimler som overhældes med 2 spsk soyasauce og trækker nogle minutter. Løgene hakkes fint. Champignoner renses og skæres i tynde skiver. Gulerødder skæres i fine strimler. Olien varmes op og heri steger kyllingestrimlerne 2 minutter. Kødet tages op. Løg snurrer klare i olien, champignon steger med 2 minutter under omrøring. Gulerødder tilsættes og alt steger til grønsagerne er tørre. Resten af soyasaucen og rejerne varmes med blandingen 2 minutter hvorefter gryden stilles til afkøling. Kyllingekød, bambusskud, kastanjer og finthakkede svampe blandes i retten som smages til med sur sød sauce og citronsaft og derefter anrettes på blade af kinakål.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10374 gange,
og udskrevet 180 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu