Kålsalat med ristet and i æble - valnøddevinaigrette
Hovedingrediens : Kål - Diverse kål Indsendt : |
|
|
Skær stokken af rosenkålen, så det enkelte lille kålhoved nemt kan deles i blade. Snit rødkålen så fint som muligt. Hak hvidløg og persille fint til "persillade".
Hak valnødderne groft og rist dem let i ovnen eller på en jernpande ved middel varme. Hæld valnødderne over i en skål og skru op for varmen. Skær andekødet i små tern. Rist kødet på den hede jernpande. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra panden, skru ned til middel varme.
Hæld lidt valnøddeolie på panden, og rist så først og rødkålen og så - samtidigt - rosenkålbladene til kålen falder let sammen. Hæld honning og æbleeddike ned til kålen. Hæld kålblandingen og andekødet ned til valnødderne. Fordel "persilladen" i. Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 9448 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne