Indisk kartoffelsalat

Indisk kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Aspargeskartofler

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.små aspargeskartofler
1 tsk.salt
 
500 g.squash
2 fedhvidløg
1 bdt.timian
 Friskmalet sort peber
5 spsk.olivenolie
 
1.5 dl.hønsebouillon
5 spsk.hvidvinseddike
 
250 g.tomater
150 g.mozzarellaost
1 bdt.basilikum
 
Opskrift:
Kartoflerne koges 20 minutter med salt.

Courgetter skæres i 1 cm tern. Hvidløg presses. Timian skylles, bladene nippes af stilkene og blandes med hvidløg, salt og peber samt courgettetern.
Blandingen steges 5 minutter i olie og kommes i en skål.

Kartofler pilles og skæres i kvarte og lægges i skålen.

Bouillon og eddike blandes på panden og hældes over salaten som blandes forsigtigt og trækker 1 time.

Tomater deles i 8 og krydres med salt og peber. Osten skæres i tern. Basilikumblade skæres i strimler.

Tomat og ost blandes forsigtigt i salaten og der drysses med basilikum.


karakterer:
Opskriften er vist 31134 gange,
og udskrevet 788 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2009-05-27 18:07:44
ud fra ingredienserne ser den meget lidt indisk ud... nærmere middelhavsk italiensk/spansk

betty  -  0000-00-00 00:00:00
den er god ser god ud