Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjerteblade med olivendressing

Hjerteblade med olivendressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 små faste salathoveder
2 skalotteløg
4 radiser
10 fyldte grønne oliven
0.5 rød peberfrugt
3 spsk.mayonnaise
5 spsk.fløde 13%
1 spsk.citronsaft
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Fjern de yderste grønne blade fra salaten, så kun hjertebladene sidder tilbage. Del hovederne i kvarte, skyl dem og anret salaten på to tallerkner. Pil skalotteløgene, rens og skyl radiserne og hak både løg og radiser fint. Lad de fyldte oliven dryppe af og skær dem i tynde skiver. Rens peberfrugten og skær den i fine tern. Rør mayonnaisen sammen med fløden samt citronsaften til en dressing og smag til med salt og peber. Bland de finthakkede løg, radiser samt peberfrugttern i dressingen og fordel den over salaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6104 gange,
og udskrevet 79 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu