Hestebønner i godt selskab

Hestebønner i godt selskab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Bælgplanter - Hestebønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.hestebønner
1 spsk.sar
1 bdt.persille
0.5 løg
2 spsk.olie
1 fedhvidløg
2 blødkogte æg
 
Opskrift:
Hestebønnerne udblødes natten over og koges møre i ca. 1 time med sar. Persille og løg finthakkes og røres sammen med olie tilsat knust hvidløg. De kogte afkølede hestebønner og de halverede æg vendes i og salaten kan serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 25967 gange,
og udskrevet 447 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

elm  -  2009-10-20 14:21:05
Nej, man tager ikke skindet af. Jeg har lavet flere retter med hestebønner og skindet skal ikke tages af.

BM  -  2009-09-07 16:56:51
Der står ikke noget om ,at skindet skal tages af de enkelte bønner ?????

Per  -  2009-06-09 15:08:57
Sar er en kryderurt.

Ditte  -  2009-05-24 15:10:04
Hvad er SAR ?