Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hestebønner i godt selskab

Hestebønner i godt selskab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Bælgplanter - Hestebønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.hestebønner
1 spsk.sar
1 bdt.persille
0.5 løg
2 spsk.olie
1 fedhvidløg
2 blødkogte æg
 


Opskrift:

Hestebønnerne udblødes natten over og koges møre i ca. 1 time med sar. Persille og løg finthakkes og røres sammen med olie tilsat knust hvidløg. De kogte afkølede hestebønner og de halverede æg vendes i og salaten kan serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 24583 gange,
og udskrevet 410 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

elm  -  2009-10-20 14:21:05
Nej, man tager ikke skindet af. Jeg har lavet flere retter med hestebønner og skindet skal ikke tages af.


BM  -  2009-09-07 16:56:51
Der står ikke noget om ,at skindet skal tages af de enkelte bønner ?????


Per  -  2009-06-09 15:08:57
Sar er en kryderurt.


Ditte  -  2009-05-24 15:10:04
Hvad er SAR ?