Tomat rucculasalat

Tomat rucculasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Salat - Rucolasalat - Rucola

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 smuttede grofthakkede mandler
500 g.tomater i både
2 bdt.rucolasalat (ca. 100 g)
50 g.fetaost 40+ i tern
 
 Marinade:
1.5 spsk.citronsaft
1 spsk.olivenolie
0.25 tsk.salt
1 knsp.peber
 
 Tilbehør:
 brød
 
Opskrift:
Pisk en marinade af citronsaft, olivenolie, salt og peber.

Rist mandlerne på en varm, tør pande til de er gyldne, ca. 5 min. Ryst panden undervejs.

Vend forsigtigt tomater, rucolablade, fetaost og mandler sammen.

Vend marinaden i lige inden salaten skal serveres og server med brød.

Tips:

Rucola har en fin krydret smag, som gør den velegnet til salatskålen, men den også spises kogt, dog i mindre doser, da den har en stærk smag. Den kan også indgå i supper, sandwich med fx parmaskinke eller pureer til jævning af supper og saucer.





karakterer:
Opskriften er vist 18197 gange,
og udskrevet 597 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu