Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tomat rucculasalat

Tomat rucculasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Salat - Rucolasalat - Rucola

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
25 smuttede grofthakkede mandler
500 g.tomater i både
2 bdt.rucolasalat (ca. 100 g)
50 g.fetaost 40+ i tern
 
 Marinade:
1.5 spsk.citronsaft
1 spsk.olivenolie
0.25 tsk.salt
1 knsp.peber
 
 Tilbehør:
 brød
 


Opskrift:

Pisk en marinade af citronsaft, olivenolie, salt og peber.

Rist mandlerne på en varm, tør pande til de er gyldne, ca. 5 min. Ryst panden undervejs.

Vend forsigtigt tomater, rucolablade, fetaost og mandler sammen.

Vend marinaden i lige inden salaten skal serveres og server med brød.

Tips:

Rucola har en fin krydret smag, som gør den velegnet til salatskålen, men den også spises kogt, dog i mindre doser, da den har en stærk smag. Den kan også indgå i supper, sandwich med fx parmaskinke eller pureer til jævning af supper og saucer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 16630 gange,
og udskrevet 544 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu