Skrub kartoflerne, dup dem tørre og vend med så meget olivenolie at intet efterlades når kartoflerne fordeles på et tyndt lag groft salt i bunden af et ildfast fad. Bag dem møre men stadig faste, ca. 60 minutter ved 140 grader.
Nip den grove ende af bønnerne og kog dem møre 4 minutter i letsaltet vand. Tag dem op og lad dem dryppe godt af. Del cherrytomaterne i to.
Sauter ved ikke for høj varme i olivenolie, kom tomater, skalotteløg og lidt finthakket sar ved. Lad grøntsagerne falde lidt sammen.
Server sammen med kartoflerne og gerne groft brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 10774 gange, og udskrevet 187 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider