kogte (nye) kartofler 500 g. kogte (nye) kartofler
1
frisk chili 1 frisk chili
1
rødløg 1 rødløg
2
spsk.
olivenolie 2 spsk. olivenolie
150
g.
bacon i skiver 150 g. bacon i skiver
1
spsk.
finthakket oregano 1 spsk. finthakket oregano
2
spsk.
finthakket koriander 2 spsk. finthakket koriander
1
spsk.
rødvinseddike 1 spsk. rødvinseddike
salt salt
peber peber
Opskrift:
Tænd ovnen. Rist chilien under grillen til den er helt sort. Lad den hvile tildækket et par minutter. Pil rødløget, skær det i skiver. Pensl det med olivenolie og steg løgskiverne møre under grillen i ca. 10 minutter. Vend dem undervejs.
Steg baconskiverne sprøde på en pande, og læg dem til afdrypning på køkkenrulle. Bræk baconskiverne i mindre stykker. Skrab skindet af chilien, halver den og kasser frø (eller gem lidt, hvis man kan lide stærk mad). Snit chilien i tynde strimler.
Skær kartoflerne i skiver eller tern og vend dem med rødløgene, de friskhakkede krydderurter, rødvinseddike og olivenolie. Krydr med salt og peber og drys med chili og knust bacon.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(6 stemmer)
Opskriften er vist 10379 gange, og udskrevet 227 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider