Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lun salat med jordbær, skinke og pinjekerner

Lun salat med jordbær, skinke og pinjekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - KødSalat

Hovedingrediens : Salat - Diverse salater / Salathoved

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 krølsalathoved
3 skivertoastbrød
0.5 dl.olivenolie
3 papirstynde skiver parmaskinke
24 jordbær
 frisk grøn eller rød basilikum
 
 Dressing:
20 g.pinjekerner
2 tsk.balsamico eddike
2 dl.creme fraiche 38%
 peber
 


Opskrift:

Fjern stokken fra salaten og skyl den forsigtigt i koldt vand. Ryst den godt fri for vandet og læg den i køleskabet i en plastpose i nogle timer, gerne natten over. Skær brødet i fine terninger, rist dem gyldne i olie og læg dem over på et stykke køkkenrulle. Dressing: Rist pinjekerner i den samme olie, og når de er gyldne, hældes eddike på. Rør rundt og kom creme fraiche i. Smag til med peber. Snit skinken i tynde strimler. Anret salaten på tallerkner. Del jordbærrene i kvarter og fordel dem på salaten sammen med brødterninger. Kom den varme dressing på og garner med skinkestrimler og basilikum.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8804 gange,
og udskrevet 162 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu