Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lun salat med jordbær, skinke og pinjekerner

Lun salat med jordbær, skinke og pinjekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SalatRet : Salat - KødSalat

Hovedingrediens : Salat - Diverse salater / Salathoved

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 krølsalathoved
3 skivertoastbrød
0.5 dl.olivenolie
3 papirstynde skiver parmaskinke
24 jordbær
 frisk grøn eller rød basilikum
 
 Dressing:
20 g.pinjekerner
2 tsk.balsamico eddike
2 dl.creme fraiche 38%
 peber
 
Opskrift:
Fjern stokken fra salaten og skyl den forsigtigt i koldt vand. Ryst den godt fri for vandet og læg den i køleskabet i en plastpose i nogle timer, gerne natten over. Skær brødet i fine terninger, rist dem gyldne i olie og læg dem over på et stykke køkkenrulle. Dressing: Rist pinjekerner i den samme olie, og når de er gyldne, hældes eddike på. Rør rundt og kom creme fraiche i. Smag til med peber. Snit skinken i tynde strimler. Anret salaten på tallerkner. Del jordbærrene i kvarter og fordel dem på salaten sammen med brødterninger. Kom den varme dressing på og garner med skinkestrimler og basilikum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9017 gange,
og udskrevet 183 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu