Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lun kålsalat med ristet and i æble - valnøddevinaigrette

Lun kålsalat med ristet and i æble - valnøddevinaigrette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Nøddesalater

Hovedingrediens : Kål - Diverse kål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.rosenkål
200 g.rødkål
5 spsk.valnøddeolie
5 spsk.æbleeddike
2 spsk.honning
50 g.valnødder
1 lille bdt persille
3 fedhvidløg
100 g.andekød (gerne en rest)
 


Opskrift:

Skær stokken af rosenkålen, så det enkelte lille kålhoved nemt kan deles i blade. Snit rødkålen så fint som muligt. Hak hvidløg og persille fint til "persillade". Hak valnødderne groft og rist dem let i ovnen eller på en jernpande ved middel varme. Hæld valnødderne over i en skål og skru op for varmen. Skær andekødet i små tern. Rist kødet på den hede jernpande. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra panden, skru ned til middel varme. Hæld lidt valnøddeolie på panden, og rist så først og rødkålen og så - samtidigt - rosenkålbladene til kålen falder let sammen. Hæld honning og æbleeddike ned til kålen. Hæld kålblandingen og andekødet ned til valnødderne. Fordel "persilladen" i. Smag til med salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6904 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu