Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Let rejesalat

Let rejesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.dybfrosne rejer
250 g.champignoner
4 kogt æg
1 salathoved
1 citron
1 spsk.hakket esdragon
1 spsk.hakket kørvel
1 spsk.hakket persille
 salt
 peber
 


Opskrift:

Lad rejerne tø. Skær de rensede champignoner i tynde skiver. Pres citronsaft over, så de ikke bliver mørke, og saften danner marinade. Del den skyllede, afdryppede salat i en skål. Skær æggene i kvarte og kom dem i sammen med rejer og champignoner. Drys med hakkede urter, salt og peber og stænk lidt olie over. Server med groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 23942 gange,
og udskrevet 314 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu