Let rejesalat

Let rejesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SalaterRet : Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.dybfrosne rejer
250 g.champignoner
4 kogt æg
1 salathoved
1 citron
1 spsk.hakket estragon
1 spsk.hakket kørvel
1 spsk.hakket persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Lad rejerne tø. Skær de rensede champignoner i tynde skiver. Pres citronsaft over, så de ikke bliver mørke, og saften danner marinade. Del den skyllede, afdryppede salat i en skål. Skær æggene i kvarte og kom dem i sammen med rejer og champignoner. Drys med hakkede urter, salt og peber og stænk lidt olie over. Server med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 26998 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu