Kålrouletter (stegeso)

Kålrouletter (stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 hvidkålshoved
2 dl.vand
 salt
500 g.kødfars
50 g.smør
 hvedemel
 
Opskrift:
Skær de største kålblade af og kog dem nogle minutter i vand, så de er bøjelige. Rul dem op over et par skefulde kødfars. Hold rouletterne sammen med kødnåle eller bind med snor. Kom dem i stegesoen Hæld vand ved og drys salt og peber på. Læg nogle smørklatter oven på rouletterne. Steg dem ved 225 grd. i ca. 45 minutter. Suppen kan evt. jævnes.


karakterer:
Opskriften er vist 19699 gange,
og udskrevet 430 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Erik Søgaard  -  2013-09-11 05:15:41
Kålrouletter er ikke så lette at håndtere, da de jo helst skal bindes sammen, men det gør jeg ikke, jeg ruller dem sammen og ligger dem meget tæt sammen med sammenføjningen nederst, de holder fint når de er kogt.