Kammuslingesalat

Kammuslingesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
24 kammuslinger ( dybfrost)
150 g.grønne ærter
2.5 dl.piskefløde
2 spsk.tomatketchup
1 cornichon syltet agurk
 Friske spinatblade
 Tabasco
 Cayennepeber
 Salt
 
Opskrift:
Ærterne koges ca. fem minutter i letsaltet vand. Drænes og køles af. Pisk fløden til stift flødeskum og smag til med ketchup, et par dråber Tabasco og cayennepeber. Hak agurken og kom den i. Bland de kogte ærter og kammuslinger. Hæld saucen over og lad salaten trække en halv time tid i køleskabet. Salaten kan anrettes på friske spinatblade og ledsages af friske flütes, smør og en tør hvidvin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 25951 gange,
og udskrevet 496 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

baa  -  2009-10-22 14:41:25
Prøv at vende dem på en grill-/pande

m  -  2008-06-20 19:45:27
Skal de koges??????

  -  0000-00-00 00:00:00
skal kammuslingerne koges

  -  0000-00-00 00:00:00
hvordan tillberedes kammuslingerne?