Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldig kyllingesalat

Fyldig kyllingesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldig kyllingesalat, billede 4 Fyldig kyllingesalat, billede 1 Fyldig kyllingesalat, billede 2 Fyldig kyllingesalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 poulard
1 icebergsalat
3-4 stilkeblegselleri
1 rød peberfrugt
150 g.champignoner
1.5 dl.bælgede ærter
1 galia- eller honningmelon
50 g.mandler
 
 Dressing:
2 dl.creme fraiche
2 dl.cultura ymer eller tykmælk
3-4 spsk.karry
1 tsk.dijonsennep
1 tsk.sukker
 salt
1 bdt.persille
 


Opskrift:

Kog poularden i letsaltet vand ca. 1 time. Lad den svale i kogelagen. Befri den for skind og ben og skær kødet i passende stykker.

Kom strimlet icebergsalat i et halvdybt fad. Fordel fjerkrækødet herpå sammen med strimlet peberfrugt og fintsnittet blegselleri. Befri svampene for rodskive og skær dem i skiver. Drys dem imellem sammen med ærter. Rist mandlerne på en tør pande. Drys dem med salt og hak dem groft. Kom dem på salaten. Skær meloner midt igennem, fjern kerner og skal og skær frugtkødet i små terninger. Drys dem på salaten. Drys med hakket persille.

Rør creme fraiche og cultura sammen og krydr med karry, sennep, sukker og salt. Servér det til i en skål eller kom det på salaten lige før serveringen.

Flutes eller grovbrød serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 66481 gange,
og udskrevet 1551 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Oliver  -  2011-10-25 20:24:16
Spiste det hele, efter en fodbold træning! er en dreng på 13 år, sååårh?


Per  -  2010-11-06 20:35:34
Vil mene at der er til noget mere end 4 pers. nok nærmere 8-10 pers. Vi brugte 500 g. kogt kyllingekød.


finestra  -  2008-01-14 12:12:16
super-lækker salat