Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lam i kål 02

Lam i kål 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.lammesmåkød
1 hvidkål
20 hele peberkorn
1 spsk.salt
0.5-1 l.vand
 
Opskrift:
Kødet skæres i ret tykke skiver eller store tern. Kålen halveres og skæres i tykke skiver.

Kød og kål lægges lagvis i en tykbundet gryde. Peberkorn, salt og vand kommes ved.

Retten snurre under låg i 1 - 1 1/2 time ved svag varme til kødet er mørt.

Serveres med rugbrød og sennep.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7815 gange,
og udskrevet 127 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu