| |
|
Lam i kål 02
Lam i kål 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | lammesmåkød500 g. lammesmåkød | 1 | | hvidkål1 hvidkål | 20 | | hele peberkorn20 hele peberkorn | 1 | spsk. | salt1 spsk. salt | 0.5-1 | l. | vand0.5-1 l. vand | | | |
| |
Kødet skæres i ret tykke skiver eller store tern. Kålen halveres og skæres i tykke skiver.
Kød og kål lægges lagvis i en tykbundet gryde. Peberkorn, salt og vand kommes ved.
Retten snurre under låg i 1 - 1 1/2 time ved svag varme til kødet er mørt.
Serveres med rugbrød og sennep.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 8012 gange, og udskrevet 130 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|