Fransk kyllingelever-salat

Fransk kyllingelever-salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 salathoved eks. Lollo rosso
400 g.fjerkrælever
2 spsk.smør
1 fedhvidløg
1 spsk.æbleeddike
2 spsk.olivenolie
 Friskhakket persille
 Salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Puds fugleleveren for fedt og sener og giv et snit på det tykkeste sted. Svits dem i smør på hver side i tre minutter. Når de er gyldenbrune, drysses en smule salt og peber over. Pres hvidløget og rør det sammen med olie og eddike i salatskålen. Riv salatbladene i stykker og kom dem i dressingen. Læg fugleleveren ovenpå og drys med persille.





Beskrivelse:
(salade tiede bressane)

karakterer:
Opskriften er vist 19680 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu