Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fransk kyllingelever-salat (salade tiede bressane)

Fransk kyllingelever-salat (salade tiede bressane), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SalatRet : Salat - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :



Ingredienser:
1 salathoved eks. Lollo rosso
400 g.fjerkrælever
2 spsk.smør
1 fedhvidløg
1 spsk.æbleeddike
2 spsk.olivenolie
 Friskhakket persille
 Salt
 hvid peber
 


Opskrift:
Puds fugleleveren for fedt og sener og giv et snit på det tykkeste sted. Svits dem i smør på hver side i tre minutter. Når de er gyldenbrune, drysses en smule salt og peber over. Pres hvidløget og rør det sammen med olie og eddike i salatskålen. Riv salatbladene i stykker og kom dem i dressingen. Læg fugleleveren ovenpå og drys med persille.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16231 gange,
og udskrevet 287 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu