Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fennikelsalat med Parmesan

Fennikelsalat med Parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Ostesalater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Fennikel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 fennikel 225-250 g.
3 spsk.frisk Parmesan
 
 olivenolie
 citronsaft
 friskkværnet sort peber
 


Opskrift:

Rens fennikelknolden for rodskive, blade og top. Skær den i "tændstikker". Skær osten i tynde skiver med høvl og smuldr den over fennikelen. Stænk olie og citronsaft på og bland salaten grundigt. Smag til med peber.

Tips:

Denne opskrift passer fint til fiskeretter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19342 gange,
og udskrevet 385 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Grethe Kofoed  -  0000-00-00 00:00:00
Og her gik jeg og troede, at jeg ikke kunne lide fennikel. Jeg skal love for at piben har fået en anden lyd. Dette er den ultimative salat, også til grillbøffer. Alle burde prøve den.