Fennikelsalat med Parmesan

Fennikelsalat med Parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SalaterRet : Salater - Ostesalater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Fennikel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 fennikel 225-250 g.
3 spsk.frisk Parmesan
 
 olivenolie
 citronsaft
 friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Rens fennikelknolden for rodskive, blade og top. Skær den i "tændstikker". Skær osten i tynde skiver med høvl og smuldr den over fennikelen. Stænk olie og citronsaft på og bland salaten grundigt. Smag til med peber.

Tips:

Denne opskrift passer fint til fiskeretter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20649 gange,
og udskrevet 433 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Grethe Kofoed  -  0000-00-00 00:00:00
Og her gik jeg og troede, at jeg ikke kunne lide fennikel. Jeg skal love for at piben har fået en anden lyd. Dette er den ultimative salat, også til grillbøffer. Alle burde prøve den.