Fennikelsalat med Parmesan

Fennikelsalat med Parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SalaterRet : Salater - Ostesalater

Hovedingrediens : Grøntsager - Fennikel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 fennikel 225-250 g.
3 spsk.frisk Parmesan
 
 olivenolie
 citronsaft
 friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Rens fennikelknolden for rodskive, blade og top. Skær den i "tændstikker". Skær osten i tynde skiver med høvl og smuldr den over fennikelen. Stænk olie og citronsaft på og bland salaten grundigt. Smag til med peber.

Tips:

Denne opskrift passer fint til fiskeretter.





karakterer:
Opskriften er vist 21849 gange,
og udskrevet 465 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Og her gik jeg og troede, at jeg ikke kunne lide fennikel. Jeg skal love for at piben har fået en anden lyd. Dette er den ultimative salat, også til grillbøffer. Alle burde prøve den.