Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cæsar-salat II

Cæsar-salat II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Salat - Diverse salater / Salathoved

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 små salathoveder
100 g.Emmentaler
4 spsk.friskreven Parmasanost
4 skiverfranskbrød
2 spsk.olie
 
 Marinade:
1 dl.olivenolie
3 spsk.dijonsennep
0.5 citron saft heraf
 salt
 peber
 


Opskrift:

Anbring salatbladene som en blomst på hver sin tallerken. Skær Emmentaler og franskbrød i små tern, og rist brødetterningerne i olie på en pande. Kom olien i sennepen under kraftig oprøring, så den bliver tyk som mayonnaise. Tilsæt citron og smag til med salt og peber. Fordel de to slags ost over salathovederne, kom marinaden over og drys til sidst med brød-croutons. Serveres straks inden croutonerne bliver bløde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20367 gange,
og udskrevet 340 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu