Cæsar salat 03

Cæsar salat 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Salat - Romainsalat - Romain

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3  romaine salathoveder
 
18 ansjosfileter
 
6 skivertoastbrød
3 spsk.smør
 
 Dressing:
8 spsk.olivenolie
4 spsk.vineddike
1 tsk.salt
0.5 tsk.hvid peber
4 fedhvidløg
 
18 spsk.fintrevet Parmesanost
6 æggeblommer past.
 
Opskrift:
Gør salathovederne i stand, skil dem i enkelte blade, som skylles grundigt og får lov at dryppe godt af, inden de rives i mindre stykker.

Ansjosfileterne skæres i strimler.

Skær brødskiverne i terninger og steg dem gyldne i smørret. Når de er færdige, lægges de til afkøling på fedtsugende papir.

Dressing:
Rør olien med vineddike, salt og peber. Pil hvidløgsfedene og pres dem direkte i dressingen.


Bland salatbladene med ristede brødterninger, ansjosfileter og reven ost og vend dressingen i.

Pisk æggeblommerne let sammen og vend dem i salaten, til alle blade er glinsende blanke.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Cæsar salat

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 32969 gange,
og udskrevet 452 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu