Grøntsagstallerken med georgineblade

Grøntsagstallerken med georgineblade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
125 g.smør
 salt
2 spsk.georgineblomster
500 g.broccoli
4 stænglerblegselleri
500 g.grønne asparges
100 g.sukkerærter
1 bdt.forårsløg
500 g.tomater
1 citron saft herfra
2 spsk.smør
4 spsk.olivenolie
2 spsk.balsamico
1 dråbebasilikumessens
1 dråbeoreganoessens
1 dråbepeberessens
3 stilkebasilikum
4 spsk.reven parmesanost
50 g.flutes
 
Opskrift:
Pisk smørret til skum sammen med en anelse salt. Vend forsigtigt blomster i. Læg smørret i skål eller bagepapir og rul bagepapiret sammen til en pølse. Stil smørret i køleskab. Skær broccoli af stokken. Skræl broccoliroden og skær denne i tynde skiver. Blegselleri skæres i mindre stykker. Den træede del fra aspargsene fjernes og de skære i mundrette stykker. Sukkerærter og toppen af forårsløgene skæres i tynde strimler. De hvide fra forårsløgene skæres i mindre tern. Fjern stilken på tomaterne og læg tomaterne i spilkogende vand ca. 20 sek. Tag dem op og læg dem i isvand. Fjern skindet og skær i både. Bring en stor gryde med 2 liter vand tilsat salt og citronsaft. Kog først broccoli i ca. 5 min, herefter koges selleri og asparges undtaget aspargeshovederne i ca. 5 min. Sigt urterne fra og gem urtevandet. Smør og olie opvarmes i pande og det hvide fra forårsløgene sauteres let heri. Eddike og essens tilsættes sammen med de kogte afdryppede grøntsager. Varm let igennem og tilsæt lidt urtefond. Til allersidst kommes tomatbåde i og retten koges yderligere 3 minutter. Anret grøntsagerne på 4 tallerkner. Pynt med friske basilikumblade og friskreven parmesan. Server med varme tynde skiver flutes og georginesmør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5457 gange,
og udskrevet 90 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu