Grønne blade med croutoner, sennepsdressing og pocherede æg

Grønne blade med croutoner, sennepsdressing og pocherede æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 håndfulde grønne blade f.eks. mælkebøtter rucola sennep spinat el.lign.
4 skiverdaggammelt brød
200 g.bacon
2 spsk.dijonsennep
1 spsk.vineddike
2 spsk.vand
0.5 dl.olivenolie gerne mild
 Salt
 peber
4 æg meget friske
0.5 dl.eddike
 
Opskrift:
Pisk sennep, eddike og vand sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Smag til med salt og peber. Bring 2 ltr. vand i kog i en smal høj gryde. Tilsæt eddike og salt. Når vandet koger meget svagt slås æggene ud i hver sin skål og listes forsigtigt ned i vandet og pocheres ca. 3 minutter. Tages op. Kom æggene i koldt vand et kort øjeblik, tag dem så op og lade dem dryppe af på et klæde. Fjern evt. de værste æggehvidetrævler. Skær baconen i tern på ca. 1x2 cm. Giv dem et hurtigt opkog og sauter dem derefter let på en pande. Skær brødets skorper bort. Skær krummen i 2x2 cm store tern. Steg brødet letgyldent på en pande i lidt olie. Rist det færdigt på pande eller i ovn. Skyl de grønne blade grundigt, dup dem helt tørre. Vend med det meste af dressingen. Smag evt. resten af dressingen til med salt og peber før den vendes i salaten. Garnér med bacon, pocheret æg og croutoner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8217 gange,
og udskrevet 149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu