Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønne blade med croutoner, sennepsdressing og pocherede æg

Grønne blade med croutoner, sennepsdressing og pocherede æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 håndfulde grønne blade f.eks. mælkebøtter rucola sennep spinat el.lign.
4 skiverdaggammelt brød
200 g.bacon
2 spsk.dijonsennep
1 spsk.vineddike
2 spsk.vand
0.5 dl.olivenolie gerne mild
 Salt
 peber
4 æg meget friske
0.5 dl.eddike
 


Opskrift:

Pisk sennep, eddike og vand sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Smag til med salt og peber. Bring 2 ltr. vand i kog i en smal høj gryde. Tilsæt eddike og salt. Når vandet koger meget svagt slås æggene ud i hver sin skål og listes forsigtigt ned i vandet og pocheres ca. 3 minutter. Tages op. Kom æggene i koldt vand et kort øjeblik, tag dem så op og lade dem dryppe af på et klæde. Fjern evt. de værste æggehvidetrævler. Skær baconen i tern på ca. 1x2 cm. Giv dem et hurtigt opkog og sauter dem derefter let på en pande. Skær brødets skorper bort. Skær krummen i 2x2 cm store tern. Steg brødet letgyldent på en pande i lidt olie. Rist det færdigt på pande eller i ovn. Skyl de grønne blade grundigt, dup dem helt tørre. Vend med det meste af dressingen. Smag evt. resten af dressingen til med salt og peber før den vendes i salaten. Garnér med bacon, pocheret æg og croutoner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7391 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu