Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grøn- og rød kartoffelsalat

Grøn- og rød kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalatRet : Salat - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grøn- og rød kartoffelsalat, billede 4 Grøn- og rød kartoffelsalat, billede 1 Grøn- og rød kartoffelsalat, billede 2 Grøn- og rød kartoffelsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.kartofler nye
1 bdt.radiser
1 dl.purløg fintklippet
1 dl.dild fintklippet
 
 Dressing:
1 spsk.balsamico vineddike
1 spsk.vand
1.5 dl.olie
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
Opskrift:
Skrub kartoflerne grundigt og kog dem med pil på i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem dampe tørre før de afkøles og skæres i skiver.

Skær de rensede radiser i skiver og bland dem med kartoflerne. Drys med purløg og dild.

Pisk dressingen sammen, smag til og hæld den over.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (15 stemmer)

Opskriften er vist 54439 gange,
og udskrevet 1559 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Linda K  -  2010-05-05 19:14:19
Rigtig god kartoffelsalat, men jeg tilføjede en spsk citronsaft og brugte kun 25 g olie, som efter min smag var rigeligt. Brugte kørvel i stedet for dild, og tror det var en god løsning :-) den blev i hvert fald rigtig lækker

Henning Poulsen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har reduceret oliemængden til det halv, med den angivne mængde kommer salaten til at sejle i olie. Prøv at bruge tidselolie dette giver en meget fin smag. Prøv eventuelt at udskifte dilden med kørvel.