Fjordrejesalat med grønne asparges og artiskok

Fjordrejesalat med grønne asparges og artiskok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Rejer - Fjordrejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 artiskokhjerter
100 g.kogte pillede fjordrejer
10 grønne asparges
1 bdt.dild
4 spsk.olivenolie
2 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Artiskokkerne koges 25-30 minutter i vand tilsat citron og salt. Yderbladene tages af og hjertet tages ud. Bunden skæres i lameller. Aspargesene skæres i mindre stykker og blancheres et par minutter i letsaltet vand. Dilden plukkes. Olivenolie piskes sammen med citronsaft, hvorefter rejer, artiskokbunde og asparges vendes i sammen med dilden. Smages til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16572 gange,
og udskrevet 304 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

SP  -  0000-00-00 00:00:00
Meget lækkert alternativ til alm. rejesalat. ER også med meget stort held brugt til forret med dflutes og evt. smør .