Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Fjordrejesalat med grønne asparges og artiskok

Fjordrejesalat med grønne asparges og artiskok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SalatRet : Salat - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Rejer - Fjordrejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 artiskokhjerter
100 g.kogte pillede fjordrejer
10 grønne asparges
1 bdt.dild
4 spsk.olivenolie
2 spsk.citronsaft
 


Opskrift:

Artiskokkerne koges 25-30 minutter i vand tilsat citron og salt. Yderbladene tages af og hjertet tages ud. Bunden skæres i lameller. Aspargesene skæres i mindre stykker og blancheres et par minutter i letsaltet vand. Dilden plukkes. Olivenolie piskes sammen med citronsaft, hvorefter rejer, artiskokbunde og asparges vendes i sammen med dilden. Smages til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16041 gange,
og udskrevet 286 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

SP  -  0000-00-00 00:00:00
Meget lækkert alternativ til alm. rejesalat. ER også med meget stort held brugt til forret med dflutes og evt. smør .