Brændenældesalat

Brændenældesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Brændenælder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 dl.spinat
2 dl.spæde mælkebøtteblade
3 dl.brændenældeblade
 
 Dressing:
0.5 dl.olie
0.5 dl.vand
2 spsk.citronsaft
 Salt
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Skær spinat og mælkebøtteblade i strimler. Hak brændenældebladene. Smag dressingen til med presset hvidløg. Bland det hele.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 17279 gange,
og udskrevet 242 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lise  -  2011-04-24 01:34:35
20.4.11: jo, man kan godt spise rå brændenælder, og jeg kender ikke det med at lægge dem i saltvand, men det er et godt tip. Jeg har plukket en kæmpe bunke, da jeg ville lave suppe, men alt for mange, så jeg lagde de vaskede og rensede blade i en pose i køleskabet, og da jeg prøvesmagte,- lidt modigt, efter et par dage, så havde de mistet brændings-effekten !

sofie  -  2009-05-07 13:48:20
Man kan sagtens spise rå brændenælder, de skal blot ligges i saltvand i 10 min. tid først, så brænder de ikke. Husk brændenælder er supersundt og fyldt med kalk 4 x s meget som i fx. mælk! - Og så er det gratis =)

Pips  -  2009-02-16 12:00:01
Håber da ikke nogen har prøvet denne !!!!!

Lasse  -  2008-08-11 20:33:05
Hej, ja jeg ville da tro det samme som Jan R. Skal man ikke skolde nælderne, før de hakkes og spises?

Jan R.  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan ikke spise rå brændenælder. Det brænder munden.