Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Artiskok- og muslingesalat

Artiskok- og muslingesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Artiskokker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 artiskokker
1000 g.blåmuslinger
 friséesalat
1 spsk.finthakket skalotteløg
1 dl.hvidvin
1 dl.vand
 
 Dressing:
1.5 spsk.vineddike
4-5 spsk.olie
2 spsk.finthakket purløg og skalotteløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Vrid stilkene af artiskokkerne. Det er vigtigt at vride stilkene af artiskokkerne. Så følger de groveste taver med. Bladene skal ikke bruges i denne ret og må højst gemmes til næste dag. Kog dem derefter i letsaltet vand 35-45 minutter. Børst muslingerne og kassér tunge eksemplarer. Kassér også de muslinger, der ikke lukker tæt. Svits løget i lidt olie og hæld hvidvin og vand ved. Damp muslingerne under tætsluttende låg ca. 5 minutter. Ryst gryden godt med korte mellemrum. Kassér de muslinger, der ikke har åbnet sig. Bland ingredienserne til dressingen. Tag muslingerne ud af skallen og hæld dressingen over. Befri de kogte artiskokker for alle bladene, løft og træk skægget helt af og skær bundene i skiver. Læg dem i dressingen. Lad både muslinger og artiskokbunde køle helt af i dressingen. Læg salaten på tallerkener sammen med lidt frisée-salat og ristet brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12810 gange,
og udskrevet 129 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu