Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Amerikansk fjerkræsalat

Amerikansk fjerkræsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :





Ingredienser:
250 g.kyllinge- eller kalkunbrystfilet
1 tsk.salt
4 skiverbacon
1 lille salathoved
1 avocado
 citronsaft
0.5 rød peberfrugt
 flutes
 
 Sauce:
50 g.yoghurt naturel
1 spsk.mild dijonsennep
2 spsk.klippet purløg
1 spsk.klippet mynte
 


Opskrift:

Kog kødet i letsaltet vand over svag varme i ca. 15 minutter. Tag det op og lad det køle helt af, før det skæres i skrå tynde skiver. Steg baconen sprød på en tør pande og lad den dryppe af på fedtsugende papir. Knus baconen. Skyl og tør salatbladene. Skær eller riv dem i strimler. Skær avocadoen igennem på langs, fjern stenen og pil skallen af. Skær avocadoen i tynde skiver og dup dem straks med citronsaft. Skær peberfrugtkødet i strimler. Smag yoghurten til med sennep. Rør purløg og mynte i. Læg salatbladene i en glasskål eller halvdybt fad. Anret kyllingekød og avocadoskiver på salatbladene. Hæld saucen over og pynt med baconkrymmel og peberfrugtstrimler lige inden serveringen. Server flutes til.

Tips:

Rester af stegt kalkun eller andet fjerkræ egner sig godt til denne salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (15 stemmer)

Opskriften er vist 26939 gange,
og udskrevet 942 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu