Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Avocado- og aspargessalat med rejer eller kylling

Avocado- og aspargessalat med rejer eller kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SalatRet : Salat - KødSalat

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 blade icebergsalat
8 løg ringe (0.5 mellemstort løg)
8 skiver agurk
8 tørrede tomater
1 avocado
0.5 citron
8 friske grønne asparges
200 g.frosne rejer
2 tsk.hvidløgspulver
 knsp.salt
 Flute
1 tsk.olivenolie
0.5 tsk.peber
 
Opskrift:
24 timer før lægges de tørre tomater i vand.

rejer (5 min) eller kylling (10 min) ristes på panden - drys hvidløg, salt og peder på. Vand koges til asparges. Skal koge i ca. 5 min.

Skær salat i tynde strimler fordel på 2 tallerkner, løg og agurk lægges symetrisk fordelt på tallerknen.

Avocado skæres i halv og derefter hver halvdel i 4 skiver - læg symetrisk på talleknen - pres citronen ud over avocadoen. De tørrede tomater tages op i vandet og lægges på et stykke køkkenrulle, så den værste væde fjernes - derefter lægges de tørrede tomater i hullerne af avocadoerne.

Rejer eller kylling fordeles på de to tallerkner (drysses over).

Pyntes med asparges - lægges på kryds Tilbehør - flute


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 27149 gange,
og udskrevet 593 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Conny  -  2009-02-19 21:00:15
Når retten tilføjes salt/krydderisalt så er der mere smag. Salt forbedrer altid smagen af eet eller andet.

Bodil  -  2008-08-08 22:37:14
Mine smagsløg protesterer voldsomt over sammensætningen løg/avocado

lene  -  2008-01-22 20:37:52
det smager fint nok

  -  0000-00-00 00:00:00
mangler smag