Avocado- og aspargessalat med rejer eller kylling

Avocado- og aspargessalat med rejer eller kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SalaterRet : Salater - KødSalat

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 blade icebergsalat
8 løg ringe (0.5 mellemstort løg)
8 skiver agurk
8 tørrede tomater
1 avocado
0.5 citron
8 friske grønne asparges
200 g.frosne rejer
2 tsk.hvidløgspulver
 knsp.salt
 Flute
1 tsk.olivenolie
0.5 tsk.peber
 
Opskrift:
24 timer før lægges de tørre tomater i vand.

rejer (5 min) eller kylling (10 min) ristes på panden - drys hvidløg, salt og peber på. Vand koges til asparges. Skal koge i ca. 5 min.

Skær salat i tynde strimler fordel på 2 tallerkner, løg og agurk lægges symmetrisk fordelt på tallerkenen.

Avocado skæres i halv og derefter hver halvdel i 4 skiver - læg symmetrisk på tallerkenen - pres citronen ud over avocadoen. De tørrede tomater tages op i vandet og lægges på et stykke køkkenrulle, så den værste væde fjernes - derefter lægges de tørrede tomater i hullerne af avocadoerne.

Rejer eller kylling fordeles på de to tallerkner (drysses over).

Pyntes med asparges - lægges på kryds Tilbehør - flute





karakterer:
Opskriften er vist 29549 gange,
og udskrevet 655 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-19 21:00:15
Når retten tilføjes salt/krydderisalt så er der mere smag. Salt forbedrer altid smagen af eet eller andet.

  -   2008-08-08 22:37:14
Mine smagsløg protesterer voldsomt over sammensætningen løg/avocado

  -   2008-01-22 20:37:52
det smager fint nok

  -   2005-01-01 01:01:01
mangler smag