Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tomater med kød- og champignonfyld (Stegeso)

Tomater med kød- og champignonfyld (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4-6 storetomater
150 g.hakket oksekød
2 bayerske pølser
125 g.champignon
1 lilleløg
 persille
 karry
 salt
 peber
 
 Sauce:
4 spsk.fløde
1 knsp.karry
1 tsk.revet parmesanost
 
Opskrift:
Skær et låg af tomaterne og udhul dem. Fjern skindet fra pølserne og hak dem fint. Bland det i oksekødet. Hak champignon, løg og persille og kom det i farsen. Smag farsen til med karry, salt og peber. Drys tomaterne indvendigt med salt og kom farsen i tomaterne. Bland fløde med karry og revet ost og hæld det ved tomaterne i stegesoen. Steg ved 250 grd. i ca. 40 minutter.

Serveres med løse ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9419 gange,
og udskrevet 259 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu