Asparges- og kartofler med sesam

Asparges- og kartofler med sesam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.nye kartofler
250 g.grønne asparges
25 g.sesamfrø
1 spsk.dijonsennep
3 dl.yoghurt
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kartoflerne skrubbes grundigt og koges møre i letsaltet vand. Afkøles. Sesamfrø ristes på en tør pande. Sennep og yoghurt røres sammen og smages til med salt og peber. Skiver af kartofler vendes i sammen med sesamfrø. Stilles i køleskab - gerne natten over. Asparges skylles, enderne skæres af, og de snittes i 4 cm lange stykker. De dampes i lidt letsaltet vand i ca. 3 min. - eller, hvis de er meget tynde, bruges de rå. 1 time før servering vendes aspargesstykkerne i kartoffelsalaten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 25111 gange,
og udskrevet 595 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu